Jazykově-poznávací zájezd do Anglie a Walesu

YOUR SLOGAN HERE

facebookinstagramyoutube

DE | EN | FR | RU

Na jaře 2017 (5.-12.5.2017) opět vyrážíme na jazykově-poznávací zájezd do Velké Británie. Tentokrát je hlavním cílem naší cesty jihozápadní Anglie a jižní Wales, ale nevynecháme ani nejvíce kosmopolitní město Evropy a současně hlavní město Spojeného království.

Flag of the United Kingdom svg

Na místě si ověříme, jak jsme na tom s angličtinou, a porovnáme své vědomosti o zemi a její kultuře s realitou. Pobytem v anglických hostitelských rodinách si uděláme představu o místním bydlení, ochutnáme trochu jinou stravu, porovnáme jedinečnou přírodu Walesu s přírodními podmínkami Vysočiny, vstoupíme do velšského národního parku a také přírodní rezervace, zdoláme horu, staneme na mořském pobřeží s křídovými útesy, projdeme se anglickou zahradou, necháme na sebe působit atmosféru středověkých hradů a gotických katedrál, zavítáme do římských lázní, ale i do míst bájného krále Artuše …, a to v nejhezčím období v roce.

Zájezd je určen studentům našeho gymnázia s výjimkou maturitních tříd a nejmladších žáků (prima, sekunda). Zájemci se mohou obrátit s případnými dotazy na vyučující anglického jazyka a závazně se přihlásí do 28.11. 2016, kdy je termín úhrady 1. zálohové platby. V ceně zájezdu, která činí 9 990.- Kč, je zahrnuta doprava autobusem, ubytování, 5x plná penze, komplexní pojištění a služby průvodce. Není v ní zahrnuta místní doprava (jízda metrem v Londýně a plavba po Temži) ani vstupy do navštívených objektů (viz příloha), které jsou však volitelné.

Ve Velké Británii je ubytování zabezpečeno v rodinách s plnou penzí v dvoj-, troj- a čtyřlůžkových pokojích (snídaně a večeře v rodinách, oběd chystá rodina formou balíčku). Pro speciální diety (bezlepková, diabetická, jiná speciální dieta, potravinové alergie) ve stravě v hostitelských rodinách se váže příplatek 180,- Kč/osoba/noc.

Termíny a výše plateb peněžních záloh: 1. platba: 2.000.- Kč (do 28.11.2016), 2. platba 4.000.- Kč/nebo celá částka (do 27.1.2017), 3. platba: 3.990.- Kč (do 17.2.)

 

Program zájezdu zde

Orientační ceny vstupů zde

Pojistné podmínky zde

Rozsah a podmínky pojištění zde

Všeobecné podmínky zde

Kontakt

Gymnázium Vincence Makovského
Nové Město na Moravě
Leandra Čecha 152
592 31 Nové Město na Moravě

Telefon: 566 617 243
E-mail:
Informace dle 106/1999 Sb.
ID datové schránky: zb2t4ja
 
Kontaktujte nás
1000 znaků zbývá