OfficeArena 2016 - první místo v republikovém finále

YOUR SLOGAN HERE

facebookinstagramyoutube

DE | EN | FR | RU

S úderem prvních vteřin kalendářního roku symbolicky odstartoval čtvrtý ročník soutěže základních a středních škol – OfficeArena 2016. Soutěž, která je realizována ve spolupráci se Vzdělávacími centry Microsoft Partneři ve vzdělávání Česká republika a jejímž pravidelným generálním partnerem je společnost Microsoft s.r.o., navazuje na velmi úspěšné předchozí ročníky, kterých se zúčastnily stovky žáků celé republiky.

Žáci a studenti si testují své technické znalosti práce s aplikacemi Microsoft Office, ale i prezentační a komunikační dovednosti obhajobou své soutěžní práce. Zadání jsou vždy strukturována tak, že technická vyspělost a dobrá práce s aplikacemi je jen jednou z částí hodnocení. Soutěžící vždy řeší komplexní reálný problém, snaží se jej zařadit do souvislostí, popisují jednotlivé části úkolu, stávají se organizátory, projektovými manažery, prezentátory.

Po úspěšně zvládnutém školním kole se do krajského kola nominovaly žákyně Monika Daňková (5.A), Natálie Mašterová (5.A), Lenka Chrástová (5.A), Linda Zítková (5.A), Ivana Prudká (1.B), Hana Bojanovská (4.A), Tereza Lukešová (4.A) a Zuzana Slámová (4.A). Do celostátního finále, které se konalo v Praze v sídle společnosti Microsoft, nakonec postoupila Natálie Mašterová a Monika Daňková.

Obě studentky prezentovaly svůj projekt - Organizace studentského plesu a reprezentovaly skvěle. Po velikém finálovém boji a vynikající prezentaci svoji kategorii vyhrála Monika, vystoupení Natálie bylo rovněž velmi kvalitní. Zúročily se tak kvalitní základy, které soutěžící získaly v hodinách informatiky, jejich cílevědomost a chuť soutěžit.

Moc děkujeme všem, kteří se školního kola, krajského kola a finále zúčastnili a skvěle tak reprezentovali gymnázium.

Galerii fotografií si můžete prohlédnout zde

1

 

 

Kontakt

Gymnázium Vincence Makovského
Nové Město na Moravě
Leandra Čecha 152
592 31 Nové Město na Moravě

Telefon: 566 617 243
E-mail:
Informace dle 106/1999 Sb.
ID datové schránky: zb2t4ja
 
Kontaktujte nás
1000 znaků zbývá