Office Arena 2020 – vítězství v krajském kole

Vynikající dovednosti z oblasti kancelářských aplikací prokázali studenti novoměstského gymnázia. V krajském kole soutěže Office Arena obsadili první místo v kategorii základních i středních škol.

office arena 754e6

Mohlo by se zdát, že s uzavřením škol byly zrušeny všechny soutěže pro žáky, ale není tomu tak. Office Arena patří mezi ty, které stále pokračují a díky svému charakteru v téměř nezměněné podobě.

Soutěž byla zahájena ještě v době prezenční výuky školním kolem. V něm studenti vyplňovali soutěžní test a nejlepší z nich pak byli nominováni do krajského kola. Zde už vytvářeli vlastní práce, tentokrát na téma robotizace. Téma nebylo zvoleno náhodně, připomínáme si totiž 130 let od narození jednoho z našich nejvýznamnějších spisovatelů, novináře a dramatika Karla Čapka, který již téměř před sto lety ve své hře R.U.R poprvé použil slovo „robot“.

Na základě pevně stanovených kritérií soutěžící vypracovali dokumenty v textovém editoru a tabulkovém kalkulátoru. A jak jsme tedy dopadli?

V kategorii základních škol zvítězil Michal Starý (4. A) a v kategorie středních škol jsme získali dokonce dvě medaile – 1. místo Veronika Borková (6. A) a 2. místo Tereza Klapačová (6. A).

Gratulujeme soutěžícím a vítězům přejeme úspěšné zvládnutí finálového kola Office Areny.

Kontakt

Gymnázium Vincence Makovského
Nové Město na Moravě
Leandra Čecha 152
592 31 Nové Město na Moravě

Telefon: 566 617 243
E-mail: gynome@gynome.cz
Informace dle 106/1999 Sb.
ID datové schránky: zb2t4ja

zrizovatel 236x62

fondvysociny 240x80

Informace v cizím jazyce

DE | EN | FR | RU

Kdo nás podporuje