Vysoká škola polytechnická Jihlava ocenila ICT projekty našich studentů

V soutěžní přehlídce projektů nadaných studentů v Kraji Vysočina získala naše škola dvě medaile v posterové sekci.

ns2

V polovině prosince se v Jihlavě v sídle Vysoké školy polytechnické uskutečnila soutěžní přehlídka projektů, které zpracovávali nadaní studenti z celého Kraje Vysočina. Studenti novoměstského gymnázia se představili s třemi projekty - Lucie Kadlecová (2.B) se věnovala vizualizaci a následnému vytištění 3D modelu části údolí pod Vírskou přehradou v obci Vír, Michal Starý (4.B) se zabýval problematikou řešení Rubikovy kostky pomocí počítačeMichaela Malinová a Ondřej Peňáz (2.B) se pokusili o vytvoření cartridge (aplikace pro mobilní telefony) spojené s historií Nového Města na Moravě, jejímž cílem je dopadnout bájnou bytost, Horáckého hejkala.

ns3

Součástí přehlídky byla také posterová sekce, kde studenti představili své projekty. Právě zde zazářili naši studenti - Lucie Kadlecová získala v posterové sekci 1. místo a Michal Starý si z Jihlavy odnesl ocenění za 3. místo, oba si také odvezli hodnotné věcné ceny. Podrobnější informace a fotogalerii najdete ZDE.

kadlecova

 

stary

Děkujeme našim studentům za vynikající reprezentaci školy a zejména za vypracování velmi kvalitních projektů. Věříme, že své zkušenosti z projektu využijí v budoucnu při studiu na vysoké škole.

 

Kontakt

Gymnázium Vincence Makovského
Nové Město na Moravě
Leandra Čecha 152
592 31 Nové Město na Moravě

Telefon: 566 617 243
E-mail: gynome@gynome.cz
Informace dle 106/1999 Sb.
ID datové schránky: zb2t4ja

zrizovatel 236x62

fondvysociny 240x80

Informace v cizím jazyce

DE | EN | FR | RU

Kdo nás podporuje