Vítej zlatý hattricku!

dsall1

Potřetí v řadě se naše studentky zúčastnily kreativní soutěže Kraje Vysočina zaměřené na kybernetickou bezpečnost a opět zvítězily. Absolutními vítězkami se staly Barbora Macková a Anna Mahlová  se svým videem Jak (ne)být celebritou aneb Digitální stopa

V pátek 14. dubna 2023 proběhlo na Krajském úřadě Kraje Vysočina za účasti radního pro školství, mládež a sport, informatiku a komunikační technologie RNDr. Jana Břížďaly vyhlášení nejúspěšnějších žáků a studentů v soutěžích věnovaných problematice kyberbezpečnosti. Tématem tohoto ročníku byla digitální stopa a rizika s ní spojená.

Do soutěže se mohli zapojit jednotlivci i kolektivy ze základních a středních škol v Kraji Vysočina. Soutěžící mohli od září 2022 do února letošního roku vytvářet videa, plakáty, komiksy, prezentace či deskové hry. Celkem porota složená ze členů pracovní skupiny el. bezpečnosti hodnotila rekordních 155 soutěžních prací. Do soutěže se zapojilo cca 300 žáků a studentů.

V kategorii středních škol byly nejúspěšnější studentky z Gymnázia Vincence Makovského v Novém Městě na Moravě, které získaly první místa ve dvou soutěžních kategoriích. V kategorii plakát zvítězily Lucie Štempelová a Anna Urbanová (6. A).

DSC 9573

V kategorii video vytvořily nejlepší práci Barbora Macková a Anna Mahlová (6. A), které se současně staly absolutními vítězkami celé soutěže. Díky této práci získala naše škola finanční dar v hodnotě 20 000 Kč. Soutěžící získali ceny od Kraje Vysočina a společnosti AUTOCONT. 

DSC 9581

DSC 9593

DSC 9616

Gratulujeme všem oceněným a jsme hrdí na to, že už třetím rokem máme nejkreativnější studentky v Kraji Vysočina.

Kontakt

Gymnázium Vincence Makovského
Nové Město na Moravě
Leandra Čecha 152
592 31 Nové Město na Moravě

Telefon: 566 617 243
E-mail: gynome@gynome.cz
Informace dle 106/1999 Sb.
ID datové schránky: zb2t4ja

zrizovatel 236x62

fondvysociny 240x80

Informace v cizím jazyce

DE | EN | FR | RU

Kdo nás podporuje